Medlemsträff: Vårmingel 2024

Vi bjuder härmed in dig till en av årets höjdpunkter - SMILs Vårmingel! Vi firar våren samt att det gått ett år sedan föreningens omstart med en kväll fylld av nätverkande, inspiration och utsökta smaker.

🌟 Höjdpunkt: Vi avnjuter en härlig måltid tillsammans och får lyssna till entreprenören, affärsängeln och f d hockeyproffset Mattias Weinhandl samt hans kollegor på Stångs Magasin. Du får gärna skicka frågor till Mattias i förväg till oss (mikael.hult@milt.se) så pratar han om det vi är intresserade av.

💰Kostnad

SMIL bjuder på ett glas bubbel och en trerättersmåltid för en representant per medlemsbolag. Övrig dryck bekostas individuellt. Vi välkomna fler från samma bolag och då betalar man 595 kr/person vilket inkluderar välkomstdrinken samt maten. Observera att en no-show avgift på 500 kr/person debiteras vid oanmäld frånvaro, senast en dag innan.

📅 När och Var?

Datum: Torsdag, 2024-05-02

Tid: 17:00- ca 21:00 

Plats:  Södra Stånggatan 1, 582 73 Linköping

 

📝 Anmälan

 För att vi ska kunna dimensionera mat o dryck är det viktigt att du anmäler dig senast den 25 april 2024. Ange även eventuella allergier eller specialkost för att vi ska kunna ta hand om dig på bästa sätt.
Det blir en kväll med fantastiska möjligheter att utöka ditt nätverk, dela erfarenheter och hämta inspiration från likasinnade entreprenörer. Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande och minnesvärd kväll.

Anmälan till SMIL Medlemsträff 

Personlig Information
Programinformation
Godkännande