Medlemsträff: Årsmöte 2024

Vi är glada att inbjuda er till SMILs årliga årsmöte 2024, ett tillfälle att samla våra värdefulla medlemmar för en kväll av gemenskap, inspiration och framåtblickande planer. Detta år har vi äran att välkomna er till Exsitec, en plats där innovation och teknologi möts.

🌟 Höjdpunkt: Under kvällen får vi den unika möjligheten att lyssna till Peter Viberg, Exsitec styrelseordförande, som kommer att berätta om erfarenheter och upplevelser om sitt liv som entreprenör från det han var 15 till sina 60 idag. Det blir misstag, lyckoträffar och kanske någon dråplig historia från några av det 20-tal bolag han varit engagerad i under åren.

Efter årsmötet äter vi något gott och provar ett par olika viner tillsammans med Sofia Willquist som vår guide och sommelier. Alkoholfria alternativ finns naturligtvis.

Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar

📅 När och Var?

Datum: Torsdag, 2024-04-11

Tid: 17:00- ca 21:00 

Plats:   Snickaregatan 40, 582 26 Linköping

 

📝 Anmäl Dig Idag!

 OBS! Det är viktigt att du anmäler dig för att vi ska kunna planera för en fantastisk kväll tillsammans. Sista dag för anmälan är 2024-04-04. Vänligen fyll i formuläret och ange eventuella allergier eller specialkost för att säkerställa att vi kan ta hand om alla våra gäster på bästa sätt.

Detta är en fantastisk möjlighet att nätverka med andra medlemmar, dela erfarenheter, och dra inspiration från Peter Vibergs resa. Vi ser fram emot en givande och inspirerande kväll tillsammans med er alla.

Anmälan till SMIL Medlemsträff 

Personlig Information
Programinformation
Godkännande