[x_gap size=”4em”]

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop och pub om ägarstyrning

12/02 -20 - 17:30 - 20:30

Framgångsfaktorer för att nå dina mål som företagare! Workshop & pub för SMIL-medlemmar.

Lämna den operativa vardagen för en stund, koppla på ditt perspektiv som företagare och låt dig inspireras hur du kan nå dina mål som ägare genom aktiv ägarstyrning. Välkommen på workshop med efterföljande pub 12 februari!

Att formulera ett skriftligt ägardirektiv med ägarnas viljor och mål samt tillsätta en aktiv och professionell styrelse med rätt kompetens och erfarenhet är starka framgångsfaktorer oavsett storlek på företaget. Ägardirektivet ger ökad ägarsamsyn, målfokuserat styrelsearbete och bättre successions- och exitförberedelser.

Under kvällen kommer Gunnar Alexandersson och Mikael Hult från Styra att hålla i en interaktiv workshop med Niclas Söör på DoSpace som är ett ägarlett expansivt SMIL-företag. Vi sätter DoSpaces ägarmål, utmaningar och dess styrelsesammansättning och styrelsearbete under lupp och tar tillsammans med deltagarna första steget att vidareutveckla DoSpaces ägarstyrning. Målsättningen är att du under kvällen ska få tillämpbara insikter hur ett ägardirektiv och en extern styrelserepresentation bör se ut, och hur det kan utveckla ditt företag. Evenemanget avslutas med en pub, där vi kan låta insikterna sjunka in och mingla fritt.

Gunnar har ca 30 års erfarenhet av att arbeta med aktiv ägarstyrning i växande ägarledda bolag och har deltagit i framtagningen av drygt 100 ägardirektiv samt medverkat i ca 300 styrelserekryteringar. Mikael har 30 års erfarenhet av företagande i olika delägda företag främst inom hightech. Dessutom har han arbetat i innovationssystemet under ca 10 år.

Workshopen äger rum onsdagen 12 februari kl 17.30, på DoSpace (Stora Torget 3). Vi bjuder på förtäring, och öl finns till försäljning till förmånlig kostnad.

 

Förhandsanmälan krävs till carolagerda.holmer@gmail.com senast 10 februari.

Detaljer

Datum:
12/02 -20
Tid:
17:30 - 20:30

Plats

DoSpace, Stora torget
Stora Torget 3
Linköping, 582 19 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.dospace.se