Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SMIL-pub tors 28 november med Energifabriken på Cleantech Park

28/11 -19 - 18:00

Varmt välkomna till ny SMIL-pub 28 november – temat är hållbarhet och den biobränsledrivna företagsraketen Energifabriken gästar med föredrag!

Hösten har varit ruskigare än på många år, men vi på SMIL gör vårt bästa för att sprida lite ljus i det arktiska mörkret, nämligen i form av ännu en gemytlig pubkväll för Östergötlands eminenta och tappert krigande företagare.

Den annalkande julen till ära bjuder vi på glögg & pepparkakor – och naturligtvis även pizza, som pubkvällstraditionen numera tarvar, och det finns även öl till försäljning. Men det stora glädjeämnet är såklart att Charlotte Elander, VD för Energifabriken – familjeföretaget som har gått från idé till ledande gigant inom biobränslebranschen på rekordtid – gästar puben och berättar om företagets imponerande resa.

Utöver glögg, pizza och inspirerande föredrag ser vi fram emot, precis som tidigare pubar, ännu en kväll med ledigt minglade och trevligheter med människor från alla håll och kanter i regionens näringsliv.

Pubkvällen arrangeras på Östergötlands hållbarhetsmekka Cleantech Park, torsdagen 28 november kl 18, kostnadsfri och ingen anmälan. Adressen är Gjuterigatan 1C (på andra sidan spåren vid Resecentrum). Det är ej heller krav på medlemskap i SMIL, utan är även öppet för dem som vill prova på och få en inblick i vårt medlemsdrivna nätverk och vilka aktiviteter vi anordnar.

Varmt välkomna återigen!

//SMIL-styrelsen

Detaljer

Datum:
28/11 -19
Tid:
18:00