Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SMIL-pub 22 januari 2020

22/01 - 18:00

Varmt välkomna till SMIL-pub på DoSpace Stora Torget 22 januari kl 18, vi bjuder på pizza och siktar på en riktigt trevlig afton fylld med nätverkande och trevligheter med regionens företagare! (Ingen anmälan, ingen kostnad)

Julledigheten är till ända – och SMIL vill bidra till att regionens företagare och näringslivssjälar får ett härligt avstamp inför vårens arbete, ett avstamp i form av en pubkväll i trevlighetens tecken på coworking-kontoret DoSpace i Linköping City.

Våra tidigare pubar har besökts av människor från alla möjliga håll inom näringslivet i Östergötland och lett till många nya kontakter och möjligheter för dem inblandade – precis vad vi i föreningen SMIL vill uppnå med vår existens – och vi hoppas naturligtvis på att även denna kväll går i samma anda.

Utöver att vi bjuder på pizza och snacks kommer det att finnas öl och alkoholfria alternativ till försäljning hela kvällen (till småföretagarvänliga priser). Eventuellt kan kvällen komma att kryddas med ett gästföredrag eller andra inslag, men precis som tidigare lägger vi störst vikt vid att bjuda på en avslappnad tillställning där besökarna får mingla fritt och ha en skön kväll med likasinnade.

Varmt välkomna till vår pubkväll återigen! // SMIL-styrelsen

Detaljer

Datum:
22/01
Tid:
18:00

Arrangör

Smil
E-post:
info@smil.se

Plats

DoSpace, Stora torget
Stora Torget 3
Linköping, 582 19 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.dospace.se