[x_gap size=”4em”]

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gaming day

3/09 -19 - 17:00 - 21:00

Varmt välkomna till ny SMIL-pub – denna gång anordnad på och tillsammans med Östergötlands stora Gaming-mekka East Sweden Game i Linköping 3 september!

Att Linköpings näringsliv håller yttersta klass känner vi alla till – men visste ni att Linköping sedan några år tillbaka även besitter en vibrerande spelindustri? East Sweden Game, belägen i den framväxande hypermoderna stadsdelen Ebbepark, är en inkubator och smältdegel för spelutvecklare där nya spel och tekniker utvecklas i rasande takt.

Spelbranschen är också känd som en stor inspirationskälla för andra branscher, ex utformning av användargränssnitt och s.k belöningssystem – svepande översatt till det trendiga buzzwordet “gamification”. Därför känns det extra kul att få anordna en pub på East Sweden Game och inspireras av innovatörerna under detta tak.

Precis som tidigare pubar satsar vi på en avslappnad och tröskelfri afton med ledigt minglande, denna gång kryddat med ett kort föredrag som ger en inblick i spelindustrin samt en möjlighet att testa på olika spel som utvecklas av aktörerna i inkubatorn.

SMIL bjuder på pizza och öl finns till försäljning. Eventet är kostnad- och anmälningsfritt och du behöver inte vara medlem i SMIL för att närvara.

Varmt välkomna återigen!

//SMIL-styrelsen

Detaljer

Datum:
3/09 -19
Tid:
17:00 - 21:00

Arrangör

Smil
E-post:
info@smil.se

Plats

Ebbe Park
Westmansgatan
Linköping, Sverige
+ Google Map